Over KZ

Over KZ

“KZ” Aanneming & Groenvoorziening B.V. is begin 1999 ontstaan na een fusie tussen Koning Aanneming-en Kraanverhuur en LBW B.V. Hierdoor werden een aannemingsbedrijf en een groenvoorzieningsbedrijf samengevoegd waardoor een nieuw bedrijf ontstond wat zowel in de Groenvoorziening als in de GWW-sector haar diensten verleend.

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit provincies, gemeentes, waterschappen, zorginstellingen, overheid-en semi-overheid, recreatieschappen en aannemers. Door onze grote diversiteit aan werkzaamheden kunnen wij onze klanten een breed pakket aan werkzaamheden aanbieden. 

“KZ” Aanneming & Groenvoorziening B.V. is gecertificeerd voor de kwaliteitscertificaten ISO 9001 en VCA**. In 2021 zijn de BRL’s Groenvoorziening en Boomverzorging van het Groenkeur en niveau 5 van de CO2 prestatieladder weer behaald. 

Onder het kopje “duurzaamheid” vind u alles over onze certificering voor de CO2 prestatieladder.

In 2021 zal zijn alle certificaten verlengd middels een hercertificering.

Wanneer u onderstaand PDF bestand aanklikt, krijgt u het getekende certificaat te zien. In 2021 zijn de periodieke audits met goed gevolg afgenomen.

Informatie

Als u meer informatie over de werkzaamheden van “KZ” Aanneming & Groenvoorziening B.V. wilt ontvangen, of een vrijblijvende offerte, vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contact