Over KZ

kz_logo.jpg

"KZ" Aanneming & Groenvoorziening B.V. is begin 1999 ontstaan na een fusie tussen Koning Aanneming-en Kraanverhuur en LBW B.V. Hierdoor werden een aannemingsbedrijf en een groenvoorzieningsbedrijf samengevoegd, waardoor een nieuw bedrijf ontstond wat zowel in de Groenvoorziening als in de GWW-sector haar diensten verleend.

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit provincies, gemeentes, waterschappen, zorginstellingen, overheid-en semi-overheid, recreatieschappen, en aannemers. Door onze grote diversiteit aan werkzaamheden kunnen wij onze klanten een breed pakket aan werkzaamheden aanbieden. 

"KZ" Aanneming & Groenvoorziening B.V. is gecertificeerd voor de kwaliteitscertificaten NEN-EN-ISO 9001:2008 en VCA** 2008/08. Tevens zijn in 2007 de BRL's Groenvoorziening en Boomverzorging van het Groenkeur behaald. Onder het kopje "duurzaamheid" vind u alles over onze certificering voor de CO2 prestatieladder.

In 2016 zal zijn alle certificaten verlengd middels een hercertificering. 
Wanneer u onderstaand PDF bestand aanklikt, krijgt u het getekende certificaat te zien.

ISO 9001 2008 certificaat

BRL Groenvoorziening

BRL Boomverzorging

VCA** certificaat

Informatie
Als u meer informatie over de werkzaamheden van "KZ" Aanneming & Groenvoorziening B.V. wilt ontvangen, of een vrijblijvende offerte, vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Captcha Code